BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UN ÇİLEK TRANSFERİNDE ERKAN GÜRAL ETKİSİ

186

Belediye Kütahyaspor, transferde taraftarlarının merakla bekleği çilek transferini Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor’dan Veysel Karani Ünal’ı kadrosuna dahil ederek gerçekleştirdi. Transferde güney ekibinin Kütahyalı iş insanı Erkan Güral’a verdiği söz etkili oldu.

EKSİK PARÇA TAMAMLANDI

Yeni sezonda taraftarlarına şampiyonluk hediye etmek isteyen Belediye Kütahyaspor, merakla beklenen çilek transferini gerçekleştirdi. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor’un 23 yaşındaki kanat oyuncusu Veysel Karani Ünal ile kiralık olarak anlaşan Belediye Kütahyaspor’un bu transferi, camiayı heyecanlandırdı. Başarılı oyuncu takımın son eksik parçasını tamamlayan isim oldu.

48 KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI

Sezona Corendon Alanyaspor kampında başlayan Veysel Karani Ünal, futbola Gazipaşa’da futbola başlayıp Alanyaspor’a transfer oldu. Akademide 116 Maçta 48 gol attı ve 2019 Ocak ayında profesyonel oldu.

2020 yılında Giresunspor’da ve daha sonra sırasıyla Afyonspor, Esenler Erokspor, Alanya Kestel, Bergama Bld, Ayvalıkgücü ve son olarak Turgutluspor takımlarında kiralık olarak oynadı. Genç yaşına rağmen profesyonel liglerde 119 maça çıkan, Veysel Karani Ünal, U-19 milli takımımızın Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 maçta görev aldı. Milli takımın Bulgaristan’ı 2-1 mağlup ettiği maçta bir de gol kaydetti.

PEK ÇOK TALİBİ VARDI

Belediye Kütahyaspor’un çilek transferi olarak nitelendirilen Veysel Karani Ünal’ın, mavi-lacivertli formayı giymesinde Kütahyalı iş insanı, TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın etkili olduğu öğrenildi. TFF 3.ligde hedefli olan pek çok takımın transfer listesinde yer alan, ancak Corendon Alanyaspor’un Erkan Güral’a verdiği söz üzerine rotasını Kütahya’ya çeviren Veysel Karani Ünal, yeni sezonda Belediye Kütahyaspor’un başarısı için ter dökecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *