GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ DÜZENLENDİ: SPORUN GÜCÜ BİRLEŞTİRDİ

136

Gençlerin fiziksel aktivitelere teşvik edilmesini ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasını hedefleyen Gençlik ve Spor Festivalleri etkinliğine yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Gençler arasında dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren, sporun birleştirici gücü de vurgulandı.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi tarafından 2024 Hareketlilik Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, Zafer Meydanı’nda gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Festivaline Vali Musa Işın ve AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Gençlik Spor İl Müdürü Bülent Küçük, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay katıldı. 

VALİ IŞIN TENİS OYNADI

Sporcularla bir araya gelip etkinlikler hakkında bilgi alan Vali Musa Işın, masa tenisi, dart ve tenis gibi spor dallarında gençlere eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

Gençler, festival boyunca çeşitli spor ve eğlence aktiviteleriyle dolu dolu vakit geçirdi. Etkinlikler, sağlıklı yaşamı teşvik etmek, gençleri spora yönlendirmek ve onların sosyal ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlendi. Aynı zamanda şehirdeki spor kültürünü ve gençlik faaliyetlerini desteklemeyi hedefleyen festivalde, masa tenisi, tenis, dövüş sporları, dart, curling gibi birçok spor branşı tanıtıldı.

Festival, Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenerek büyük bir coşkuya sahne oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *