BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU’NDAN ÖNEMLİ ZİYARET; PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

97

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılmak için şehre gelen Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, sporcu ve öğrencilerle bir araya geldi. AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ve Gençlik Spor İl Müdürü Bülent Küçük ile spor yatırımlarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri öncesi Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

‘İYİ Kİ VARSINIZ GENÇLER’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ve Gençlik Spor İl Müdürü Bülent Küçük tarafından karşılanan Eminoğlu, ellerinde Türk Bayrakları ile Dumlupınar’daki kutlamalara gitmeye hazırlanan sporcular ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Eminoğlu, “30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde görüşürüz. İyi ki varsınız.” İfadelerini kullandı. Tatillerinin nasıl geçtiği ile ilgili öğrencilerle sohbet eden Eminoğlu, yeni dönem için başarı dileklerinde de bulundu.

Dumlupınar Spor Salonunda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu daha sonra Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaret ederek, İl Müdürü Bülent Küçük’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Kütahya’ya yapılan ve yapılacak spor yatırımlarına dair değerlendirmelerde bulunuldu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *