BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DAN LİG ÖNCESİ GÖRKEMLİ TÖREN ‘TAKIM OTOBÜSÜ TESLİM EDİLDİ’

124

Belediye Kütahyaspor’a kazandırılan takım otobüsü, şehrin cadde ve sokaklarında Ankara’dan gelen atlı polislerin kortejinde taraftarın beğenisine sunuldu. Kütahya Valisi Musa Işın takım otobüsünün anahtarını, Kulüp Başkanı Osman Altınkaya’ya teslim etti. Taraftarlar hasretle beklenen takım otobüsüne meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

Belediye Kütahyaspor’un, Cumartesi günü Zafer Kupası kapsamında oynanan Uşakspor maçı öncesi görkemli bir tören düzenlendi.

Kütahya Valisi Musa Işın ve milletvekillerinin girişimleri ile Belediye Kütahyaspor’a kazandırılan takım otobüsü Kütahya Valiliği önünde vatandaşla buluştu. Takım otobüsü şehrin cadde ve sokaklarında Ankara’dan gelen atlı polislerin kortejinde taraftarı selamladı.

OTOBÜSÜ TARAFTAR KARŞILADI

Şehir merkezinde tur atan otobüs daha sonra taraftarın meşaleleri ve tezahüratları eşliğinde Dumlupınar Stadyumuna geldi.

Kütahya Valisi Musa Işın takım otobüsünün anahtarını, Kulüp Başkanı Osman Altınkaya’ya teslim etti. Karşılıklı hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Programa Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, kulüp yöneticileri, protokol üyeleri ve taraftarlar katıldı. 

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *