KÜTAHYA ZAFERİ KUTLAMAYA HAZIR

99

30 Ağustos Zafer Bayramında Kütahyalılar, her sene olduğu gibi evlerinin ve dükkanlarının camlarını Türk Bayrakları ile süsledi. Şehir kutlu zafer öncesi kırmızı beyaza bürünürken Kütahya Belediyesi zabıta ekipleri zafer coşkusunu büyütmek için cadde ve sokaklarda esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. 

ŞEHİR KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kütahya’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 102’inci yıldönümünde cadde ve sokaklar, Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediyesinin günler önce başlayan hatırlatmalarıyla Türk Bayrakları ile donatıldı.

Her milli bayramda, hatta Türk milletinin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu her anda vatandaşların balkonlarına, camlarına astığı Türk Bayrakları, ülkemizin büyük zaferinin 102. Yılında da şehrin sokaklarını kırmızı ve beyaza boyadı.

BELEDİYE EKİPLERİ BAYRAM DAĞITTI

Yalnız evlerde değil her kamu kurumunda, her dükkan camında dalgalanan şanlı bayrak, zafer kutlamalarına şahitlik edecek. Kütahya Belediyesi zabıta ekipleri 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Kütahya Cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Çok sayıda esnaf öperek teslim aldığı bayrağı dükkanının en güzel köşesine astı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *