ZAFERİN ŞEHRİNE KUPASI DA YAKIŞIR

86

Belediye Kütahyaspor ile Uşakspor bugün saat 17.00’da Dumlupınar Stadyumu’nda Zafer Kupası için mücadele edecek. Lig öncesi son maçına çıkacak mavi lacivertliler, tüm hazırlıklarını tamamladı. Rakip takımın teknik direktör koltuğunda ise Belediye Kütahyaspor camiasını bağrına bastığı bir isim oturuyor.

Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya, 30 Ağustos Zaferinin 102. Yıldönümünde Zafer Kupasına ev sahipliği yapacak. Bugün saat 17.00’da Belediye Kütahyaspor ile Uşakspor Dumlupınar Stadyumu’nda Zafer Kupası için mücadele edecek.

LİG ÖNCESİ SON MAÇ

Dolu dolu bir kamp sezonu geçirip transferlerle kadrosunu yenileyen Belediye Kütahyaspor, 8 Eylül’deki ilk lig maçı Tokat Belediye Plevne Spor deplasmanı öncesi son maçına çıkacak.

Teknik Direktör Hakan Şapçı’nın Uşakspor maçı için hazırlık maçlarında yaptığı gibi her oyuncuya şans verip vermeyeceği ya da lig öncesi kafasındaki as kadro ile maça çıkıp çıkmayacağı merak konusu.

RAKİBİN HOCASI TANIDIK BİR YÜZ

2. Lig’de mücadele edecek Uşakspor’da ise 27 Temmuz’da takımın başına Kütahya kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim geçti. Belediye Kütahyaspor’da kaptan olarak futbol oynayan, Sportif Direktör, Yardımcı Antrenör ve son olarak Teknik Direktörlük görevlerini üstlenen Efrahim Alkın Uşakspor maçında rakip takımın teknik direktörü olarak sahada olacak.

Zafer Kupası maçı için Halil Akkaş Stadyumunda gerçekleştirdiği antrenmanlarla tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor maç saatini beklemeye başladı. Maça, futbol özlemini gidermek, lig öncesi takımı görmek ve mavi lacivertli armayı desteklemek için çok sayıda futbolseverin takip etmesi bekleniyor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *