109 DOKTOR TAHSİS EDİLDİ

293

Kütahya’ya atanacak 109 hekim ataması Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı. İlçe ve merkezde yapılacak atamalar en kısa sürede gerçekleştirilecek.

Kütahya’ya toplam 109 hekim ataması yapılacağı açıklandı. Atama kapsamında Altıntaş’a 3, Aslanapa’ya 2, Çavdarhisar’a 3, Domaniç’e 2, Dumlupınar’a 1, Emet’e 3, Hisarcık’a 4, Pazarlar’a 3, Dumlupınar’a 1, Şaphane’ye 4 hekim görevlendirilecek. Gediz’e 14 doktor, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzman doktoru, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzman Doktoru, Tavşanlı’ya 13 doktor ve 1 Adli Tıp, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktoru, Tavşanlı Adli Tıp Şubeye 1 Uzman doktor, Simav’a 13 doktor, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 iç Hastalıkları, 2 aile hekimliği olmak üzere 5 uzman doktor atandı.

ATAMALARI EN KISA SÜREDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Merkezde ise doktor atamaları şöyle: Kütahya Toplum Sağlığı Merkezi 2 doktor, 2 uzman aile hekimi, Kütahya Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2 doktor, Kütahya Şehir Hastanesi 1 Göğüs Hastalıklar, 1 Plastik Cerrahi, 1 Tıbbi Genetik, 2 Acil Tıp, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları, 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları. Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi 9 doktor, 1 Cerrahi Onkoloji Uzmanı. 109 Doktorun Kadroları, Sağlık Bakanlığınca onaylanıp atamaları en kısa sürede gerçekleştirilecektir.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *