MAVİ ŞİMŞEK LİGDEKİ İLK MAÇINA ÇIKIYOR; GALİBİYETLE BAŞLASIN ŞAMPİYONLUKLA BİTSİN

113

Belediye Kütahyaspor yarın saat 15.30’da sezonun ilk maçına çıkacak. Rakip ise geçtiğimiz sezon playoff oynamış ligin iddialı takımlarından Tokat Belediye Plevne Spor. Deplasmanda oynanacak maçtan 3 puanla dönmek isteyen mavi lacivertliler, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig’de maçlar bugün başlıyor. Geçtiğimiz sezon playofflarda bir üst lige yükselme hayallerine veda eden Belediye Kütahyaspor bu sene 1’inci grupta mücadele edecek.

Gerçekleştirdiği transferle yepyeni bir kadro ve teknik ekip kuran Belediye Kütahyaspor, başarılı bir hazırlık sezonu geçirdi. Ligi şampiyon olarak tamamlamak ve bir üst lige çıkmak isteyen Belediye Kütahyaspor, bu sezonda tüm gücüyle mücadele edecek. 

MAÇ YARIN 15.30’DA

Ligdeki ilk maçını Tokat Belediye Plevne Spor ile karşı karşıya Belediye Kütahyaspor, 3 puan için sahaya çıkacak. Yarın saat 15.30’da Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynayacak maçı Hakem Evren Aydoğan yönetecek. Aydoğan’ın yardımcılıklarını Batuhan Topçu, Merdani Mert Çölgeçen, Oğuzhan Beyaz üstlenecek.

RAKİP İDDİALİ EKİPLERDEN BİRİ

Geçtiğimiz sezonda başarılı bir sezon geçirip playoff oynayan rakip Tokat Belediye Plevne Spor ise bu sezon da ligin iddiaları takımlarından biri olacak. Belediye Kütahyaspor ilk lig maçından 3 puanla dönüp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Ligdeki diğer ilk hafta maçları ise şöyle:  Muş Spor Kulübü – Kahramanmaraş Spor A.Ş., Artvin Hopaspor – 23 Elazığ Futbol Kulübü, Düzcespor – Bursaspor, Karşıyaka – Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Ergene Velimeşe Spor – Silifke Belediye Spor, Anadolu Üniversitesi – Kuşadasıspor, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. – Bulvarspor.  

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *