‘EN BÜYÜK HEDEFİMİZ DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİRMEK’ MÜDÜR BAŞYĞİT’TEN YENİ OKUL YILI MESAJI

127

Eğitim yolculuğunda, ülkenin geleceğini inşa edecek evlatları her alanda donanımlı bireyler olarak yetiştirmenin en büyük hedefleri olduğunu ifade eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nda bu hedefe Maarif Modeli rehberliğinde ulaşmaya çalışacaklarını dile getirdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı mesajı yayınladı. Geleceğin teminatı olan kıymetli öğrencilerin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın mutluluğunu ve heyecanının hep birlikte yaşandığına dikkat çeken Hasan Başyiğit, “Eğitim yolculuğumuzda, ülkemizin geleceğini inşa edecek evlatlarımızı her alanda donanımlı bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir.” Şeklinde konuştu.

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ’

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nda bu hedefe Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Maarif Modeli rehberliğinde ulaşmaya çalışacaklarını dile getiren Başyiğit, Millî ve manevi değerlere dayalı, öğrencilerin bilginin yanında ahlaki ve kültürel değerlerle de donatılmasını amaçlayan Maarif Modeli ile yetkin ve erdemli insanlar yetiştirmek amacıyla Kütahya eğitim ailesi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

2024-2025 eğitim öğretim yılında okula yeni başlayacak çocuklara ve aralarına bu yıl katılan meslektaşlarına hoş geldiniz diyen Başyiğit, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *