AKADEMİK BİRİKİM İŞ DÜNYASINA NASIL AKTARILMALI? REKTÖR KIZILTOPRAK’DAN KUTSO’YA ZİYARET

146

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’a ziyaretinde üniversitenin akademik bilgi birikiminin iş dünyasına aktarılmasına ilişkin yeni fırsatlar ve projeler üzerinde duruldu. Ziyarette iki kurum da iş birliği mesajı verdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’a nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, üniversite-iş dünyası iş birliğini güçlendirmeye yönelik projeler ele alındı.

Görüşmeler sırasında, Kütahya’nın ekonomik gelişimi ve yerel sanayi ile üniversite arasındaki ortak çalışmaların artırılması hedeflendi. Üniversitenin akademik bilgi birikiminin iş dünyasına aktarılmasına ilişkin yeni fırsatlar ve projeler üzerinde durulurken, karşılıklı iş birliği konularında değerlendirmeler yapıldı. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, üniversite ile yapılacak iş birliklerinin Kütahya’nın kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına belirterek, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *