FARAN TURİZM KÜTAHYA ŞUBESİ DUALARLA AÇILDI; AŞK İLE HİZMET KUTSAL DAVET

90

Faran Turizm Kütahya Şubesi, her bütçeye uygun, kaliteli ve güvenli hac ve umre hizmeti ile Kütahyalılara manevi iklimin havasını yaşatacak. Türkiye ve yurtdışında farklı bölgelere de seyahat düzenleyeceklerini açıklayan Faran Turizm Kütahya Şubesi İşletme Sahibi Nur Vural, “Aşk ile hizmet kutsal davet” sloganı ile hizmet vereceklerini belirtti.

Faran Turizm Kütahya Şubesi Selvi Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No 22/1 adresinde Kütahyalılara hizmet vermeye başladı. Şubenin açılış törenine Faran Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyanet mensupları, emniyet ve basın mensupları, aile üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

HER BÜTEÇEYE UYGUN KALİTELİ VE GÜVENLİ HİZMET

Açılış günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yanlarında olan veya olamayan tebriklerini ileten ve çiçekler gönderen gönül dostlarına şükranlarını sunarak sözlerine başlayan Faran Turizm Kütahya Şubesi İşletme Sahibi Nur Vural, “Faran Turizm Kütahya şubesi olarak, sizlere her anı maneviyatla yoğrulmuş, manevi iklimin havasını yaşamanız için her bütçeye uygun, özlemini duyduğumuz umre ve hac yolculuğunu, Faran Turizm kalite ve güvencesiyle sizlere sunuyoruz” ifadelerinin kullandı.

Uzman rehberlerimiz ve konforlu araçlarımız eşliğinde ülkemizin ve dünyanın güzelliklerini gösterebilmek adına birçok bölgemize seyahat düzenlediklerinin altını çizen Vural, Kütahya Şubesinin Kütahya’ya hayırlar ve bereketler getirmesi duasında bulundu. Vural, sözlerini sloganları “Aşk ile hizmet kutsal davet” diyerek bitirdi.  

‘ZAFER HAVALİMANI’NDAN UÇUYORUZ’

Diyanetin ilk organizesi olan 1979 yılından beri çok sayıda Müslümanın hac yolculuğuna eşlik ettiklerini dile getiren Afyon Güncü Turizm İşletme Sahibi İbrahim Güncü, “35 yıldır da şirket olarak bu yaparken bazı prensiplerimiz var. Haccın umrenin karşılığı ancak cennettir” Dedi. Ömründe çoğunlukla bir kere kutsal toprakları gören vatandaşların huzurunu emniyetini sağlamanın önemine dikkat çeken Güncü, Faran Turizm olarak Zafer Havalimanı açıldığından beri uçuşlarını Zafer Havalimanı’ndan yaptıklarına dikkat çekti. Güncü, hacıları rahat, huzur içerisinde barındıracak Kabe’ye yürüme mesafesinde otellerde ağırladıklarına değindi.

TÜRKİYE GENELİNDEKİ 37’İNCİ ŞUBE

Faran Turizm olarak Kütahya’da, Türkiye genelindeki 37’inci şubelerini açtıklarını vurgulayan Bey Grup, İsra, Faran Tower Şirketler Grubu Sahibi İbrahim Dinçer, şu ifadeleri kullandı: “Nur Hanım ile birlikte Kütahya’ya çok güzel hizmetlerde bulunacağız. Zafer Havalimanının varlığı Kütahya için çok önemli. Bu havaalanının açık kalabilmesi için yolcuya ihtiyacı var. Biz Kütahya’dan uçan ender acentelerimizden biriyiz. Tüm uçuşlarımızı hem sizin rahatınız hem de Zafer Havalimanına yolcu toplayabilmek için allahın izniyle Zafer Havalimanından yapacağız. Faran Turizm Kütahya Şubesinin Faran Turizm ailesine ve Kütahya’ya hayırlı olmasını diliyorum.”

Ulu Cami İmam Hatibi Mehmet Ali Sarı’nın kur’an-ı kerim tilaveti ile Faran Turizm Kütahya Şubesi kurdelesi kesilerek dualarla açıldı. Faran Turizm Kütahya Şubesinin açılışı vesilesiyle iki kişiye umre ziyareti hediye edildi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *