ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ

40

Esnaf ve vatandaş ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes Hatıra Sergisi”ni Kütahya Çini Müzesi’nde merhum Başbakan Adnan Menderes’in kişisel eşyaları ve fotoğraflarını inceledi.

Türkiye Buluşmaları kapsamında Kütahya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi.

Saman Pazarı esnafını ziyaret edip vatandaşlarla görüşen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kolaylıklar ve hayırlı bol kazançlar diledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Musa Işın ve protokol üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütahya Valiliği ve Aydın Adnan Menderes Müzesi tarafından düzenlenen “Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes Hatıra Sergisi”ni Kütahya Çini Müzesi’nde ziyaret etti.

ADNAN MENDERES HATIRA SERGİSİNİN BUGÜN SON GÜNÜ

Açılışı gerçekleştirilen sergide, merhum Başbakan Adnan Menderes’in kişisel eşyaları ve fotoğrafları yer alıyor. Sergi, Kütahya Çini Müzesi’nde 17, 18 ve 19 Eylül tarihlerinde üç gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *