Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında 23 Elazığspor’a 3-1 mağlup olurken saha içinde inanılmaz anlar yaşandı. Taraftarların futbolculara tepkisi ve sonrasında çıkan tartışmaların yanı sıra yönetim ve teknik heyete istifa sesleri yükseldi.
3. lig 1. Grupta Belediye Kütahyaspor sahasında 23 Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Teknik dirktör Hakan Şapçı sakaya kalede Taylan Arman, defansta Mücahit Çakır, Şemsettin Kılıç, Gökay Eser, Serkan Yıldız, orta sahada Arda Keser, Cemal Kaya, Mustafa Demirel, Veysel Karani Ünal, Eray Akar, ileri uçta ise M.Emir Özbilen ilk 11’i ile çıktı. Belediye Kütahyaspor özellikle orta sahada topu dağıtmakta ve pozisyon üretmekte zorlanırken oyunu kanatlara yıkmaya çalıştı.
![](http://gazetekirkuc.com/wp-content/uploads/2024/11/WhatsApp-Image-2024-11-17-at-17.55.55-2-1024x682.jpeg)
ELAZIĞSPOR’UN GOLÜ ERKEN GELDİ
Karşılaşama orta saha mücadelesi halinde başlarken 23 Elazığspor 9’uncu dakikada golü buldu. Ceza sahası önünden rahat bir vuruş yapan Güney Sağır topu ağlara gönderdi. Golden sonra Belediye Kütahyaspor eşitlik için büyük bir baskı kurdu. 5 dakikada Mustafa Demirel, Veysel ve Gökay ile net fırsatlar yakalayan Belediye Kütahyaspor bu pozisyonlardan yararlanamazken ilk yarının son dakikalarında ise M.Emir Özbilen ile sonuç alamadı ve ilk yarı 0-1 sona erdi.
İKİNCİ YARI KABUS GİBİ GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci yarısı ise Belediye Kütahyaspor ise adeta kabusa döndü. 46’ıncı dakikada ilk golü atan Güney Sağır bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Belediye Kütahyaspor büyük bir şok daha yaşarken farkı indirmek için büyük bir mücadele verdi. Her geçen dakika tepkileri artırırken Belediye Kütahyaspor taraftarları öne yönetim sonra ise teknik direktör Hakan Şapçı’yı istifaya davet etti. Çıkan futbolculara tepkiler gösterilirken, futbolcularla taraftar arasında tartışmalar yaşandı.
![](http://gazetekirkuc.com/wp-content/uploads/2024/11/WhatsApp-Image-2024-11-17-at-17.55.55-1-1024x608.jpeg)
BÜYÜK BASKI TEK GOL GETİRDİ
Taraftarların tepkilerinin ardından kenar yönetiminde baskısı ile Belediye Kütahyaspor sahada adeta oyunu rakip kaleye yıktı. Üst üste pozisyonlar bulan Belediye Kütahyaspor kaleci Akın’ı geçemezken aranan gol 76’da geldi. Oyuna sonradan giren İbrahim Zeytin şık çalımla rakibini geçti Salih’e alda at dercesine pasını verdi ve Salih skoru 2-1’e getirdi. Golden sonra da eşitlik için bastıran Belediye Kütahyaspor yine kaleci Akın’ın muhteşem performansı nedeniyle golü bir türlü bulamadı. Son saniyelerde 23 Elazığspor hızlı çıktı ve üçüncü golü Görkem’le bularak maçı 3-1 kazanmayı başardı.
M. RIDVAN CEBECİOĞLU