KARATE DİAMOND CUP 2024 TAVŞANLI’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

198

Karate dünyasının önemli organizasyonlarından biri olan Karate Diamond Cup 2024, 35 ilden 88 kulüp, Bin200 sporcunun katılımıyla Tavşanlı’da büyük bir heyecana sahne oldu.

Karate’de son 3 yılda ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı olan Kütahya organizasyonlarıyla da bu başarısını sürdürüyor.

Karate dünyasının önemli organizasyonlarından biri olan Karate Diamond Cup 2024, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirildi. Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü’nün, Tavşanlı Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği turnuva 3 gün sürdü.

BİN 200 SPORCU KATILDI

Bu yılki turnuva, Türkiye genelinde 35 ilden gelen 88 kulübün toplam 1200 sporcusu ve yakınları ile 2 bin kişiyi ağırladı. Yarışmalarda 60 hakem görev aldı. Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü de bu prestijli organizasyonda mücadele eden kulüpler arasında yer aldı.

Geçen sene 780 sporcunun katıldığı organizasyonumuza ilgi bu yıl daha da arttı. Karate Diamond Cup 2024 turnuvasını organize eden Karate Antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı ve İstanbul’dan Barış Kılıç Karate Okulları antrenörü Barış Kılıç, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *