HÜCÜMA İLK TAKVİYE ÖZBİLEN İLE YAPILDI

224

Belediye Kütahyaspor geçtiğimiz sezon Tokat Belediye Plevnespor’da 15 kez ağları havalandıran 28 yaşındaki tecrübeli forvet Muhammed Emir Özbilen’i renklerine bağladı. Güçlü fiziği ve etkili son vuruşlarıyla dikkatleri üzerine çeken Özbilen’in transferi bu sezon hücum bölgesine bu sezon yapılan ilk transfer oldu.

Belediye Kütahyaspor, Tokat Belediye Plevnespor’dan forvet mevkiinde yer alan tecrübeli isim Muhammed Emir Özbilen’i renklerine bağladı.

2012 Yılında Hacettepe’de profesyonel olarak Kastamonuspor’a kiralanan Emir, kısa süre sonra eğitim nedeniyle amatöre geri dönen Özbilen, Kırıkkale Türk Metal, Ankara Yenimahalle,Sincan Belediyespor gibi ekiplerin formalarını başarıyla giydi. 25 yaşına bastığı 2019 yılına kadar SAL Liglerinde gözlerden uzak gollerini attı ve sonrasında Ankara TKİ ile Bal Ligi’nde bulduğu fırsatı çok iyi değerlendirdi. Karadeniz Ereğli’de devam ettirdiği başarısı onu Bal’da şampiyonluk hedefleyen Tokat Tokat Belediye Plevnespor’a taşıdı.

Geçtiğimiz sezon play off oynama başarısı gösteren Tokat Belediye Plevnespor’da 34 maçta yer alan Muhammed Emir Özbilen, 15 kez ağlar havalandırdı. Muhammet Emir Özbilen’in sözleşme imzalamasıyla bu sezon hücum hattına ilk takviye yapıldı.

Güçlü fiziği ve etkili son vuruşlarıyla dikkatleri üzerine çeken Özbilen’in transferinin ardından Kulüpten “Kendisine ve takımımıza hayırlı olsun diyoruz.”ifadeleri kullanıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *