BELEDİYE KÜTAHYASPOR KANATLARINA GÜÇ KATTI

123

Belediye Kütahyaspor Bodrumspor’dan 2003 doğumlu kanat oyuncusu Eray Akar ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştı. Güçlü fiziği ve hızıyla her iki kanatta da görev yapabilen Eray Akar yeni sezonda mavi lacivertli forma için ter dökecek.

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi Lacivertli ekip, son olarak Süper lig ekibi Bodrumspor’dan 2003 doğumlu kanat oyuncusu Eray Akar ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştı.

21 yaşındaki Hassa doğumlu olan ve Hatayspor akademisi’nde gösterdiği performansla profesyonel olan Eray Akar, Ömer Erdoğan döneminde Süper lig’de bir maçta şans buldu.

32 MAÇTA 10 GOL ATTI

Hatayspor altyapısında yetişip, U19 takımıyla 32 maçta 10 gol atma başarısı gösteren Akar, A takımla da Süper Lig’de 1 maçta yer aldı. Daha sonra transfer olduğu 2.Lig ekibi Afyonspor formasıyla 1.5 sezonda 44 maçta forma giyerek Bodrumspor FK’ya transfer olan Akar takımıyla Süper Lige yükselme başarısı gösterdi.

HER İKİ KANATTA DA GÖREV YAPABİLİYOR

Güçlü fiziği ve hızıyla her iki kanatta da görev yapabilen Eray Akar sağ ayağını kullanıyor. Belediye Kütahyaspor’dan Eray Akar’ın transferi ile ilgili yapılan açıklamada, “Kendisine ve takımımıza hayırlı olsun diyoruz.”ifadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *