UMUMİ TUVALETLERDE ÇALIŞMA BAŞLAYACAK

184

Kütahya Belediyesi, Kent Parktaki tuvalet ve mescitler ile Yoncali Mahallesinde bulunan ve kullanım dışı olan tuvaletlerin hizmete açılması yönünde çalışmalara başladı. İhaleyi alan firma şehir merkezinde bulunan ve mülkiyeti Belediyeye ait tüm tuvaletlerde de çalışma yapacak.

Kütahya Belediyesi’nden yapılan basın açıklamasında Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin seçim sonrasında 5 Mayıs 2024 Pazar günü Kent Park’a yaptığı inceleme gezisinde mescit ve tuvaletlerin art niyetli kişilerce tahrip edilerek kullanılmaz hale getirildiğinden önceki dönemde kaynatılarak kapalı halde bırakıldığı tespit edildiği belirtildi.

YONCALI’DAKİ KULLANIM DIŞI TUVALETLER HİZMETE AÇILACAK

Başkan Kahveci’nin talimatı ile ivedi bir şekilde proje çalışması başlatıldığı ve Kent Parktaki tuvalet ve mescitler ile Yoncali Mahallesinde bulunan ve kullanım dışı olan tuvaletlerin hizmete açılması yönünde çalışmalara başlandığını belirtilirken, “27/06/2024 tarihinde ihale edilerek 22/07/2024 tarihinde sözleşmesi imzalanmış olup, 29/07/2024 tarihinde yer teslimi yapılacaktır.”

“İhaleyi almaya hak kazanan yüklenici firma 100 gün içerisinde söz konusu tuvalet ve mescitlerin yanı sıra şehir merkezinde bulunan ve mülkiyeti Belediyemize ait olan tuvaletlerde de çalışmayı tamamlayacaktır.” İfadelerine yer verildi.

KENT PARK’A BEKÇİ VE GÜVENLİK

Başkan Kahveci’nin talimatı ile Kent Park’a güvenlik ve bekçi görevlendirileceğini açıklanırken önceki dönemlerdeki güvenlik zafiyetinin de ortadan kaldırılacağı belirtildi. Kamuya ait alanlara ve kamu malına zarar veren art niyetli kişilere karşı vatandaşlar duyarlı olmaya davet edilirken bu gibi durumları Belediye 153 Çözüm Masasına iletebileceklerini ifade edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *