VEKİL BAYIRCI TBMM’DE İSRAİL ZULMÜNÜ HAYKIRDI; SAVAŞ DEĞİL KATLİAM!

256

ABD Kongresinde ayakta alkışlanan, eli kanlı katil Netanyahu’ya ait savaş uçaklarının Gazze’de sahra hastanesi olarak kullanılan Hatice Okulunu bombaladığını hatırlatan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Türkiye’nin, insanlıktan zerre kadar nasibini almamış katillerden hesap sormak için her şeyi yapmaya devam edeceğini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda konuştu.

Savaş değil, katliam diyerek sözlerine başlayan Bayırcı, ABD Kongresinde konuşma yapan, dakikalarca ayakta alkışlanan, eli kanlı katil Netanyahu’ya ait savaş uçaklarının Gazze’de sahra hastanesi olarak kullanılan Hatice Okulunu bombaladığını hatırlattı.

ZULME “DUR!” DİYECEK

BİR İBRAHİM ÇIKACAK ELBET

Haince yapılan saldırı sonucunda aralarında masum kadın ve çocukların bulunduğu 30’dan fazla Filistinlinin yaşamını yitirdiğini, onlarcasının da ağır yaralandığını vurgulayan Bayırcı, “Ey katil İsrail, bu zulme “Dur!” diyecek bir İbrahim çıkacak elbet! Katil Netanyahu, firavun sunetli cani, “Hedeflerimize ulaşmadan savaşı sona erdirme niyetinde değilim.” diyen katil; binlerce masum çocuğun ahı üzerinde. Bu zulme “Dur!” diyecek bir Musa çıkacak elbet. Gazze’deki şehit sayısı 40 bine yaklaştı; milyonlarca Filistinli evlerini yitirdi, göç etmek zorunda kaldı. Başta Netanyahu olmak üzere, bu tablonun mimarı olan tüm canilerden hesap soracak bir Selahaddin Eyyubi çıkacak elbet.” İfadelerini kullandı.

Bayırcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye olarak, insanlıktan zerre kadar nasibini almamış bu katillerden, bu barbarlardan hesap sormak için her şeyi yapmaya devam edeceklerini vurguladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *