‘ZULMÜN TAVAN YAPTIĞI AN ZALİMİN SONUNUN GELDİĞİ ANDIR’ ATEŞKES BİR AN ÖNCE SAĞLANMALI

156

İl Genel Meclisi ağustos ayı ilk toplantısında İsmail Haniye ve onbinlerce Filistinli kadın ve çocuğu katleden İsrail’i tüm İl Genel Meclis Üyeleri ile lanetlediklerini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, “Zulmün tavan yaptığı an zalimin sonunun geldiği andır. Bu zulmün sona ermesini ve ateşkesin bir an önce sağlanmasını diliyoruz.” dedi.

İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantıları bugün İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura başkanlığında başladı

Perşembe günü başlayan Ağustos ayı oturumları 7 Ağustos 2024 tarihinde son bulacak. İl Genel Meclisi Ağustos ayı oturumları yoklama ile başladı.

‘TÜM ÜYELERİMİZLE LANETLİYORUZ’

Yoklama sonrası, İsmail Haniye’nin israil tarafından şehit edilmesini yaptığı konuşmada lanetleyen İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura; “Zulmün tavan yaptığı an zalimin sonunun geldiği andır. İsmail Haniye ve onbinlerce Filistinli kadın ve çocuğu katleden israil’i tüm İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla lanetliyoruz. Bu zulmün sona ermesini ve ateşkesin bir an önce sağlanmasını diliyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması ile toplantı son buldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *