GELİN VE DAMAT TOPRAĞA VERİLDİ

611

Kütahya’nın Emet ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonrasında hayatlarını kaybeden gelin ve damat Tavşanlı ilçesine Bağlı Balıköy beldesi Yataklın köyünde toprağa verildiler.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Mustafa Özer ve Havvanur Biltekin çifti düzenlenen törenle evlendi. Düğün töreninin ardından çift Emet sınırları içerisinde kaza geçirdi. Gelin ve damat olay yerinde hayatını kaybederken, herkesi yasa boğdu. Çift dün köylerinde toprağa verildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Genç çiftin aynı köylü olması nedeniyle Yataklı köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene çiftin yakınları başta olmak üzere protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını Kütahya Müftüsü İrfan Açık kıldırırken, genç çift köy mezarlığına yan yana defnedildi.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞANDI

Genç çiftin hayatını kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşanırken, vatandaşlar yaşanılan olaydan dolayı yaşadıkları durumu anlattılar. Genç çiftin düğünlerinde çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar “Takdiri ilahi. İki gencimiz de pırlanta gibiydi. Çok üzgünüz. Onlar önce burada bir araya geldiler sonra öbür dünyada buluştular. Rabbim sabırlar versin” ifadelerini kullandılar.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *