TARAFTAR LİGİ İPLE ÇEKİYOR

160

Belediye Kütahyaspor yeni sezona hazırlanırken, en büyük heyecanı yine taraftarlar yaşıyor. Maçların başlaması ile takımlarını izlemek isteyen taraftarlar en büyük zevklerinin Belediye Kütahyaspor olduğunu ifade ederlerken, maçlara gidemediklerinde büyük bir üzüntü duyduklarını ifade ediyorlar.

Belediye Kütahyaspor 2024-2025 sezonu için hazırlıklarına devam ediyor. Sezona daha çok genç ama yetenekli futbolcularla başlayacak olan Belediye Kütahyaspor ilk karşılaşmasını 8 Eylül’de deplasmanda oynayacak.

Tokat Belediye Plavnespor ile karşı karşıya gelecek olan Belediye Kütahyaspor’un kendi sahasında ki ilk maç ise 15 Eylül tarihinde Ergene Velimeşespor iler oynanacak.  Bu maçla birlikte Belediye Kütahyaspor’da sezonun ilk iç saha maçını oynayacak ve taraftarı ile de buluşmuş olacak.

HAZIRLIK MAÇINDA TAKIMI İZLEDİLER

Belediye Kütahyaspor’un sezonun ilk hazırlık maçını oynadığı İnegöl Kafkasspor karşılaşmasını Dumlupınar stadında izleyen taraftarlar büyük bir ilgi gösterdiler. Belediye Kütahyaspor’un 2-0 kazandığı maç adeta şölen havasında geçti.

BİZİM EN BÜYÜK ZEVKİMİZ KÜTAHYASPOR

Belediye Kütahyaspor’un maçlarını iple çektiklerini ve büyük bir zevk duyduklarını ifade eden taraftarlar, resmi maçların başlaması ile bu heyecanlarının katlanarak büyüyeceğini söylediler. Yıllardır takımı takip ettiklerini ve maça gidemedikleri zamanlarda büyük bir eksiklik hissettiklerini ifade eden taraftarlar “Yıllardır takımın maçlarını izliyoruz. Amatöre düştü yine bırakmadık. Çünkü şehrimizin takımı ve bizim gurur kaynağımız. Bazen iş yada çeşitli zorunluluklardan gidemediğimizde aklımız orada kalıyor. Ya telefondan yada maça giden arkadaşlarımızdan neler olduğunu öğrenmeye çalışıyoruz. Kazandığında onunla mutlu oluyor, kaybettiğinde büyük üzüntü duyuyoruz” dediler.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMAK İSTİYORUZ

Takımlarının son dönemlerde üst sıralara oynadığını ancak bir türlü şampiyonluğa ulaşamadığını belirten taraftarlar “3 sezon önce artık şampiyonuz derken elimizle verdiğimiz kupa sonrası büyük üzüntü duymuştuk. Ondan sonrada yine play-off oynadık ancak olmadı. Geçen sezon çok yaklaşık yarı finalde elendik. Bu sezon yine zirveye oynayan bir takım görmek istiyoruz. İnşallah hedeflenen şampiyonluğa ulaşılır” dediler.

Taraftarlar ayrıca şehrin büyüklerine de seslenerek herkesin takıma sahip çıkmasını istediler.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *