MÜDÜR KÜÇÜK GÖREVE BAŞLADI

178

GELECEĞİN YILDIZLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlayan Bülent Küçük, Dumlupınar Stadı, Kapalı Spor Salonu ve tesislerde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Bülent Küçük, çeşitli branşlarda eğitim alan çocukları ziyaret ederek, geleceğin yıldızlarıyla bir araya geldi

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İl Müdürü Bülent Küçük, görevine başladı.

PERSONELLE TANIŞTI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birimlerini gezerek bölümlerde görev yapan personelle tanışan Bülent Küçük, daire içindeki personelle tanıştı. Birimlerin müdür ve şeflerinden yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgi alıp, personelin talep ve isteklerini soran Küçük personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

TESİSLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, müdürlük personeli ile tanışmasının ardından İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerini de inceledi. Dumlupınar Stadı, Kapalı Spor Salonu ve tesislerde incelemelerde bulunan Küçük, yetkililerden bilgi aldı.

İl Müdürü Bülent Küçük, çeşitli branşlarda eğitim alan çocukları ziyaret ederek, geleceğin yıldızlarıyla bir araya geldi. Her sene öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan GSB spor okulları eğitimlerine devam ederken kurslara katılan minik sporcular da sporun temelini alıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *