SON HAZIRLIKLAR YAPILIYOR

180

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının genel değerlendirmesi yapıldı. Okul ve kurumların eğitim öğretime hazır hale getirilmesi, yürütülecek proje çalışmaları, öğrenci devamsızlıklarına dair alınacak önlemler gibi pek çok madde görüşüldü.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit başkanlığında, Eğitim Müfettişleri Başkanı Veysi Deniz, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz, Şube Müdürleri İrfan Kanık, Mustafa Topuz, Ali Sezer ve ilçe millî eğitim müdürlerinin katılımıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı düzenlendi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Millî Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda yapılan toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının genel değerlendirmesi yapıldı. Daha sonra okul ve kurumlardaki bakım onarım işlerinin tamamlanması ve eğitim öğretime hazır hale getirilmesi, ortaöğretime geçiş ve yerleştirme işlemlerinin değerlendirilmesi, okullarda öğretim yılı boyunca uygulanacak sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile geziler, okul ve kurumlarımızda yürütülecek proje çalışmaları, taşımalı eğitime dair alınacak tedbirler, belirli gün ve haftalar ile millî bayramlar kutlamaları konusunda dikkat edilecek hususlar, öğrenci başarısını arttırmaya yönelik yapılacak çalışmalar, öğrenci devamsızlıklarına dair alınacak önlemler, eğitim kurumu ve ilçe düzeyinde yapılacak olan sınıf ve alan zümre toplantıları, okul ve kurum web sitelerinin güncellenmesi gibi gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantının sonunda katılımcıların görüşülmesini istediği konular ele alındı. Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temennisiyle toplantıyı sonlandırdı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *