GENEL BAŞKAN ÖZEL KUTLAMAYA KATILACAK

55

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Dumlupınar’a gelerek bir dizi ziyarette bulunacak. Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen programa da katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle zaferin toprakları Kütahya’ya gelecek. Saat 11.00’da Dumlupınar İlçe Başkanlığı ziyaretinde bulunacak Özel, daha sonra Dumlupınar Belediyesi ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk Sosyal Tesisini ziyaret edecek.

Saat 12. 30’da Dumlupınar İlk Hedef Anıtı önünde Halk Buluşması gerçekleştirecek olan Özel, saat 14,15’de Şehitlik Ziyareti Çelenk Sunumu yapacak ve saat: 14.30’daki Valilik Programına katılacak.

Uzun yıllardır 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını zaferin toprakları Kütahya’da daha görkemli kutlanmasını isteyen Kütahya kamuoyu devlet erkânından isimleri, Türk siyasetinin ilk akla gelen isimlerini Kütahya’da ağırlamayı hedefliyordu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Kütahya gelişi bu sebeple şehir için de önem taşıyor.

İKİ YIL İÇİNDE DÖRDÜNCÜ KEZ GELİYOR

Öte yandan Özel, Kütahya’ya son iki yıl içinde üçüncü kez ziyaret gerçekleştirecek. İlk ziyaretini Genel Başkan Adayı sıfatı ile Ekim 2023 tarihinde yapan Özgür Özel, Mart 2024’de yerel seçimlerden hemen önce Kütahya’da vatandaş ile buluşmuştu. Özel, son olarak Kütahya Belediyesinin 74 yıl sonra CHP’ye geçmesinin ardından Mayıs ayında Kütahya’ya gelmiş, teşkilat ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile bir araya gelerek tebriklerini iletmişti.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *