TAKIM OTOBÜSÜNÜN İLK YAKITI DEMİR AKARYAKIT’DAN ‘ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ’

145

Tokat Belediye Plevne Spor, Belediye Kütahyaspor maçı öncesi takım otobüsünün ilk yakıtını Total Demir Akaryakıt İstasyonu Sahibi Murat Demir, üstlendi. Kendi şehrinden kazandığını bu şehrin takımına harcamaktan mutluluk duyduğunu belirten Demir, “Şampiyonluk yolunda takımımızın yanındayız” dedi.

YİNE FARK YARATTILAR

33 senedir Akaryakıt hizmet sektöründe hizmet veren Demir akaryakıt, kaliteli hizmet anlayışı ve önceliği her daim müşteri veren yapısı ile fark yaratıyor. Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Kavşağı’nda faaliyet gösteren Total Demir Akaryakıt İstasyonu, milli ve dini bayramları, özel günleri, başarıları unutmayıp Kütahya’ya da yaşatıyor.Total Demir Akaryakıt İstasyonu son olarak Belediye Kütahyaspor için harekete geçti. Haftasonu oynanacak Tokat Belediye Plevne Spor, Belediye Kütahyaspor maçı öncesi takım otobüsünün ilk yakıtını İstasyon Sahibi Murat Demir üstlendi.

Atatürk Bulvarı ve civarında Kütahyalı olan tek akaryakıt firmasının kendileri olduğunu belirten Murat Demir, “Diğerlerinin memleketi başka şehirler. Biz Kütahya’nın çocuğuyuz. Kendi şehrimizden kazandığımızı Belediye Kütahyaspor’a harcamak bizim için mutluluk vesilesidir.”ifadelerini kullandı.

‘ŞEHRİMİN TAKIMINA DESTEK OLDUM’

Kütahya’nın insanı, Kütahya’nın çocuğu olarak destek olduğunu dile getiren Murat Demir, “Olmam da gerekir zaten. Bu şehir bizim, bu takım bizim. Şehrin takımına destek olmaktan daha normal ne olabilir. Otobüs de Vali Bey’in desteği ile alınmış bir otobüs ilk kez deposunu doldurmak da bize nasip oldu.” şeklinde konuştu.

Tokat Belediye Plevne Spor deplasmanı öncesi Belediye Kütahyaspor’a başarılı dileklerini ileten Demir, “Şampiyonluk yolunda takımımızın yanındayız. Elimizden gelen bir şey olur yine destek veririz.” Dedi. Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya da sosyal medyadan açıklamada bulunup Total Demir Akaryakıt İstasyonu Sahibi Murat Demir ve tüm Demir Akaryakıt personeline teşekkür etti.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *