KÜTAHYA BELEDİYESİ KAN BAĞIŞI İÇİN SEFERBER OLDU ‘KAN VERMEK İNSANİ GÖREV’

113

Kütahya Belediyesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen kan bağış etkinliğinde kan veren Belediye başkanı Eyüp Kahveci, “her bir bağışın birçok insanın hayatını kurtarma potansiyeline sahip olduğunun altını çizerek, “Kan vermek insani bir görevdir” dedi.

Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen ve toplum sağlığına katkı sağlamayı amaçlayan kan bağışı etkinliği, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla Kütahya Belediyesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

‘HER BAĞIŞ BİRÇOK İNSANI KURTARIR’

Kan bağışının önemine dair farkındalığı artırmak ve daha fazla insana ulaşmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Kahveci, her bir bağışın birçok insanın hayatını kurtarma potansiyeline sahip olduğunun altını çizerek, bu tür kampanyaların sürdürülebilir olmasının hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Sağlık alanında topluma fayda sağlayacak projeleri desteklemeye devam edileceğini ifade eden Başkan Kahveci, vatandaşlarımızın bu tür etkinliklere katılımının önemini bir kez daha hatırlatarak, “Kan vermek insani bir görevdir” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *