ŞİMŞEK’İN DEPLASMAN ZAFERİ; YENİ SEZON MUTLU BAŞLANGIÇ

123

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor’u 1-0 mağlup ederek üst üste iki sezon lige galibiyetle başlamış oldu. Önceki yıllarda ilk maçlarda kazanmayan Belediye Kütahyaspor böylelikle sezonun ilk maçlarında ki fobisini yenmiş oldu.

Belediye Kütahyaspor 3.lig 1. Grup karşılaşmasında sezonun ilk maçına Tokat Belediye Plevnespor karşısında çıktı. Genç bir kadro ile lige giren ve iyi bir hazırlık süreci geçiren Belediye Kütahyaspor, maçın 3’üncü dakikasında Veysel Karani Ünal’ın attığı golle 1-0 kazanmayı başardı. Bu gol aynı zamanda sezonun ilk golü olarak kayıtlara geçerken, Belediye Kütahyaspor ilk deplasman galibiyetini de almış oldu.

SON 5 SEZONDA İKİNCİ GALİBİYET

Belediye Kütahyaspor, Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lige yükseldiği sezondan buyana 5’inci sezonunu geçiriyor. Belediye Kütahyaspor 2020-2021 sezonunda deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 2-1 mağlup ayrılırken, 2021-2022 sezonunda ise sahasında Arnavutköy Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. 2022-2023 sezonunda yine evinde Yomraspor ile 2-2 berabere kalan şimşekler, geçen sezon ise Darıca Gençlerbirliği’ni deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Bu sezonda 1-0 galip gelen şimşekler, üst üste iki sezondur ilk maçlarını kazanmayı başardı.

DUMLUPINAR’DA İLK MAÇ

Belediye Kütahyaspor 2024-2025 sezonunun ilk maçını geride bırakırken, sezonun ilk iç saha maçını Ergene Velimeşe ile oynayacak. Belediye Kütahyaspor ilk defa resmi maçta tarafının karşısına çıkmış olacak. Maçtan galibiyetle ayrılarak yoluna kayıpsız ilerlemek isteyen Belediye Kütahyaspor böylelikle şampiyonluk meşalesini de yakmayı hedefliyor.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *