KÜTAHYA ET SÜT KURUMUNA KAVUŞTU; UYGUN FİYATLI ET SATIŞLARI BAŞLADI

40

Kütahya’nın Et Süt Kurumuna kavuştuğunu belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya merkezde uygun bir mağaza temin edilemediği için Türkiye’de ilk defa Et Süt Kurumu Tarım Kredi Kooperatifi içinde açıldığını vurguladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’nın son iki yıldır büyük uğraş verdiğimiz Et Süt Kurumuna kavuştuğunu belirtti.

‘MERKEZDE UYGUN BİR MAĞAZA TEMİN EDİLEMEDİ’

Et Süt Kurumunun Kütahya merkezde uygun bir mağaza temin edilemediği için Türkiye’de ilk defa Et Süt Kurumu Tarım Kredi Kooperatifi içinde açılmış olduğunu ifade eden Önsay, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Tarım Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya, Milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’e, Valimizi Musa Işın’a gayretleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

FAHİŞ FİYAT UYGULAMALARININ ÖNÜNE GEÇECEK

Piyasanın konsolide edilmesi, fiyatlardaki dalgalanmaların ve fahiş fiyat uygulamalarının engellemesi anlamında hükümet olarak seçenek oluşturma gayretlerinin bilhassa dar gelirli vatandaşlar açısından önem arz ettiğine vurgu yapan Önsay, “Vazo meydanında yer alan Tarım Kredi Merkez mağazasında bugün satışlar başladı. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *