FORMA SPONSORLUĞU UĞUR GETİRDİ; BELEDİYE KÜTAHYASPOR GÜROK GRUP İLE ZİRVEDE

80

Haftasonu oynanan Ergene Velimeşe Spor maçına, ilk kez Gürok Grup’un logosunun yer aldığı forma ile çıkmanın gururunu yaşayan Belediye Kütahyaspor, 2-0’lık galibiyete imza attı ve 40 yıl aradan sonra lige 2’de 2 yaparak başladı. Galibiyet büyük sevinç yaşatırken 10 milyon TL’lik sponsorluk anlaşması mavi lacivertlilere uğur getirdi.

GÜROK GRUP SPONSORLU FORMALAR İLE BİR İLK

Gürok Grup ile Belediye Kütahyaspor arasında imzalanan 10 milyon TL’lik sponsorluk anlaşmasının ardından Belediye Kütahyaspor, haftasonu Dumlupınar Stadyumu’nda oynanan Ergene Velimeşe Spor maçına, ilk kez göğüs kısmında Gürok Grup’un logosunun yer aldığı forma ile maça çıktı.

Türkiye’nin en büyük özel sektör gruplarından biri olan Gürok Grup’un Belediye Kütahyaspor’a verdiği büyük destek, Kütahya kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. 

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Gürok Grup’un sponsorluğu Belediye Kütahyaspor’a uğurlu geldi. Ergene Velimeşe Spor maçından 2-0’lık skor ile ayrılan mavi lacivertliler, taraftarı ile kucaklaştığı ilk maçta büyük bir coşku yaşattı. Ergene Velimeşe Spor galibiyeti, 40 yıl sonra şahit olunan bir başarıyı da beraberinde getirdi. Belediye Kütahyaspor profesyonel liglere 1984-1985 Sezonundan 40 yıl sonra ilk kez 2’de 2 yaparak başladı. 

BURSASPOR DA 2’DE 2 YAPARAK BAŞLADI

TFF 3.Lig 1.Grupta ilk iki haftada yalnızca Belediye Kütahyaspor ve Bursaspor oynanan iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. İlk iki haftada 3 gol atıp kalesinde golü görmeyen Belediye Kütahyaspor averaj farklı ile Bursaspor’un ardından ikinci sırada. Geçtiğimiz sezon 2.Lig’den 3. Lig’e düşen bir dönem oynadığı futbolla büyük ses getiren, 2010 yılından beri Süper Lig’de şampiyon olmayı başarmış ikinci Anadolu takımı ünvanını taşıyan Bursaspor ise ilk iki haftada gol yemeden 5 gol attı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *