TUNÇOĞLU KİTABINI TAKDİM ETTİ

230

Gazeteci Yazar İhsan Tunçoğlu’nun “Dünyada İlk’ler ve Sırlar Kenti: Kütahya” kitabının Meslekte 50 yılına ulaşmış bir gazeteci-yazar’ın, birikimlerinin ürünü olduğunu belirten KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Tunçoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Gazeteci, Yazar İhsan Tunçoğlu Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat’a Dünyada İlk’ler ve Sırlar Kenti: Kütahya” isimli kitabını takdim etti.

’50 YILLIK BİRİKİMLERİN ÜRÜNÜ BİR KİTAP’

İhsan Tunçoğlu’na hitapla bir teşekkür mektubu yollayan Esin Güral Argat, “Germiyan Beyliğinin merkezi Kütahya’mızın, birbirinden değerli bilgi ve belgelerine yer verdiğiniz, “Dünyada İlk’ler ve Sırlar Kenti: Kütahya” kitabınızı memnuniyetle aldım. Meslekte 50 yılına ulaşmış bir gazeteci-yazar’ın, birikimlerinin ürünü olan bu kitabın hazırlanmasında, başta şahsınız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar, başarılarınızın devamını dilerim.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *