OEDAŞ, Kütahya’daki muhtarlar ile bir araya geldi. OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kâmil Uğur Mumcu, hizmet vermeye başladıkları 2017 yılından bu yana Kütahya’da 3 milyar 400 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirdiklerini, önümüzdeki dönemde de bu yatırımlara devam edeceklerini açıkladı.
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), illerin merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantılar kapsamında Kütahya’da bir buluşma gerçekleştirdi. OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kâmil Uğur Mumcu, şirket yöneticileri ve mühendislerin katıldığı toplantıda Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Arı da yer aldı.
![](http://gazetekirkuc.com/wp-content/uploads/2024/11/OEDAS-Kutahya-Il-Muduru-Kamil-Ugur-Mumcu.png)
‘YATIRIMLARIMIZ 2025 VE SONRASINDA DA DEVAM EDECEK’
OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kâmil Uğur Mumcu, 2017 yılından bu yana Kütahya’da faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, “Şehrimizdeki elektrik dağıtım hizmeti çalışmalarını devraldıktan sonra her yıl aralıksız olarak gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla altyapımızı geliştirerek tüketicilerimize güvenli ve sürdürülebilir enerji arzı sağlamaya odaklandık. Bu kapsamda 2017’den günümüze yalnızca Kütahya’da 3 milyar 400 milyon TL, beş şehrimizde ise toplam 19 milyar 416 milyon TL tutarında yatırım yaptık. 2025 ve önümüzdeki yıllarda da gerek şebeke gerekse teknoloji yatırımlarımıza devam ederek Kütahya’nın enerji altyapısına ve şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamayı sürdüreceğiz.” dedi.
‘MUHTARLARIMIZ SAHADA ETKİN ÇÖZÜMLER ÜRETMEMİZE DESTEK OLUYOR’
Muhtarların OEDAŞ ile tüketiciler arasında önemli bir köprü görevi gördüğüne değinen Mumcu şöyle devam etti; “Kütahya’daki çalışmalarımıza muhtarlarımızın sağladığı katkı büyük. Onların gözlemleri ve geri bildirimleri, sahada ihtiyaç duyulan iyileştirmeleri hızla belirlememize ve daha etkin çözümler üretmemize destek oluyor. Bu buluşmalarla da iş birliğimizi güçlendirerek tüketicilerimize daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Toplantımıza katılarak görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederiz.”
Mumcu ayrıca Can Dostlar, Plastik Kapaklar Tekerlekli Sandalyeye Dönüşüyor gibi sosyal sorumluluk projeleri hakkında da muhtarlara bilgi verdi. Toplantıda soru, talep ve önerilerini ileten muhtarlar ise yapılan yatırımlar ve sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yaparak OEDAŞ yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu.