12 MAÇTA 50 GOL

2295

Kütahya 1. Amatör Kümede geçtiğimiz hafta sonu oynanan toplam 12 karşılaşmada 50 gol kaydedildi. A ve C gruplarında liderler yerlerini korumayı başarırken B grubunda yeni lider 1977 Vefaspor oldu

Kütahya 1. Amatör Kümede mücadeleler kıyasıya devam ediyor. A grubunda lider 1922 Dumlupınarspor rakibi Cezaevispor’u tek golle geçerek hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı ve zirvede ki yerini korudu. Takipçisi Altıntaş Belediyespor ise Dumlupınar Zaferspor’u 5-1 mağlup ederek emin adımlarla yoluna devam etti. Parmakörenspor-Çinispor karşılaşmasını Çinispor 2-0 kazanırken, Özbekspor, Sinerköyspor’u 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu.

B GRUBUNDA YENİ LİDER

1977 VEFASPOR OLDU

1. Küme B grubunda ise haftaya lider olarak giren Ağaçköyspor, 30 Ağustosspor ile karşı karşıya geldi. Maçı 30 Ağustosspor 3-1 kazanırken, Ağaçköyspor zirve yarışında yara aldı. 1977 Vefaspor ise Anadolu Bahçelievler mücadelesini ise Vefaspor 4-0 kazanmayı başardı. Vefaspor bu galibiyetin ardından haftayı lider olarak kapattı. Aslanapaspor Demirspor karşılaşması ise büyük bir heyecan sahne oldu. Aslanapaspor zirve yarışındaki rakibini 3-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Ligin al6t sıralarında ki iki takım Çamlıcaspor ile Perlispor’un maçında ise gülen taraf Çamlıcaspor oldu. Çamlıcaspor sezonun ilk galibiyetini alırken puanını 4’e yükseltti.

TERMİK FARKLI KAZANDI

1. Küme C grubunda lider Termikspor, Alayunspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi başarırken, takipçisi İnköy Enginspor ise Pınarspor’u 2-1 mağlup etti ve takibini sürdürdü. Genç SHÇEKspor-Zığraspor karşılaşmasını ise Zığraspor 3-2 kazandı. Alibeyköyspor-Çakırsazspor karşılaşmasını Çakırsazspor 3-2 kazandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *