GÜLDÜREN GALİBİYET

629

Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında Karaman Belediyespor’u 88’inci dakikada oyuna sonradan giren Onur Garip’in attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. 2 hafta sonra kazanan ve yeni hocası İsmail Güldüren ile ilk maçında galip gelen şimşekler, haftayı 3’üncü sırada kapattı

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında düşme hattından uzaklaşmak isteyen Karaman Belediyespor’u konuk etti. Belediye Kütahyaspor’un yeni teknik direktörü İsmail Güldüren ve yardımcıları takımın başında kulübede yer alırken, ilk 11’de büyük bir değişiklik yaşanmadı. Ali Mert Işık sakatlık sonrasında ilk maçına çıkarken, Veli Kızılkaya ise yedek kulübesinde başladı.

GOL HAKEME TAKILDI

Belediye Kütahyaspor maça istekli başlarken zaman zaman kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. Kalesinde iki tehlikeli atağı savuşturmayı başaran Belediye Kütahyaspor, Furkan’ın kafası ile gole yaklaşırken top dışarıya gitti. Maçın 24’üncü dakikasında ise defansın arasına atılan topta Furkan kaleciden önce dokunmayı başardı ve top filelere giderken, yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Gol geçersiz sayıldı. Enes ve Emrah’ın şutlarından sonuç alamayan Belediye Kütahyaspor soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İKİNCİ YARI ŞİMŞEK

GOL İÇİN YÜKLENDİ

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıda gol bulmak için büyük bir mücadele verirken, Furkan Demir’in vuruşu kaleci kurtarmayı başardı. Bir dakika sonra ise Enes Nalbantoğlu’nun ortasında Furkan bir kez daha topu ağlara gönderdi ancak gol yine ofsayt gerekçesi ile değer kazanmadı. Karaman kalesine yüklenen ancak bir türlü golü bulamayan Belediye Kütahyaspor, 63’üncü dakikada ise İsmail Kayalı’nın harika vuruşunda bir kez daha kaleciye takıldı. Karaman takımı kontra ataklarla çıkarken, 81’inci dakikada defansın durakladığı pozisyonda kaleci ile karşı karşı topu dışarıya attı. Kütahyaspor derin bir nefes alırken, bu kez Kütahyaspor Muhammed Arslantaş ile yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı. Maçın 88’inci dakikada ise oyuna sonradan giren Onur Garip hava topunda kaleciden önce kafayla topa dokundu ve takımı için kritik bir gole imza attı. Golden sonra Kütahyaspor’un sevinci ise görülmeye değerdi. Maçın son anlarında Karaman gole çok yaklaştı ancak sonuç çıkmayınca Kütahyaspor iki hafta sonra kazanmış oldu.

ŞİMŞEK 3’ÜNCÜ SIRADA YER ALDI

Belediye Kütahyaspor üst üste aldığı iki mağlubiyet sonrasında ligde dördüncü sıraya kadar gerilerken, Karaman galibiyeti ile adeta nefes aldı. Puanını 45’e yükselten Belediye Kütahyaspor puan durumunda ise 3’üncü sıraya yükseldi. Batman Petrolspor, sahasında Kelkit Belediyespor’u 2-1 mağlup etmeyi başarırken, Nevşehir sahasında Kahtaspor’a 2-0 mağlup oldu. Arnavutköy Belediye ise Osmaniyespor ile sahasında 2-2 berabere kaldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *