HUSUMETLİSİ ARACINA ATEŞ AÇTI

806

İstiklal Mahallesinde aralarında daha önceden husumet bulunan G.K.’ya (32) ait aracın önünü keserek ateş açan şüpheli, bir kişiyi yaraladı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı

Olay, İstiklal Mahallesinde kilise civarında meydana geldi. G.K. (32) isimli vatandaş, annesi K.Ç. (50) ile birlikte Osmangazi Mahallesindeki eve giderken, daha önce aralarında husumet bulunan H.Y. (23) isimli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. G.K.’nın aradının önünü keserek silahla ateş açan şüpheli H.Y., olayın ardından otomobilyle kaçtı.

ANNE BACAĞINDAN YARALANDI

Silahlı saldırı sonucu K.Ç. isimli kadın bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri hafif şekilde yaralanan kadını olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Maddi hasarın oluştuğu araç, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Ekiplerin, kaçan şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *