AMATÖR MAÇTA İLGİNÇ OLAY

654

Kütahya Merkez 1.Amatör kümede mücadele eden Parmakören Gençlik takımı Cumartesi günü oynadığı Cezaevi maçına 10 kişi çıkarken, başlama düdüğünün ardından hareketsiz kalarak alkışlamaya başladılar. Parmak ören daha sonra sahadan çekildi. Parmakören Gençlikspor Başkanı Mehmet Dinler artık haklarını arayamadıkları için sahadan hatta ligden çekilme kararı aldıklarını açıkladı

Parmakören Gençlik ve Cezaevi takımları merkez 1. Küme A gurubu maçı için karşı karşıya geldi. Parmakören Gençlik takımı sahaya 10 kişi çıktı. Maçın hakeminin başlangıç düdüğünü çalmasıyla birlikte Parmakaörenli futbolcular yerlerinde hareketsiz kaldılar ve alkışlamaya başladılar. Ardından Cezaevispor maçın ilk dakikasında golü buldu. Bu gol, Parmakören Gençlik takımı oyuncularının sahada hareketsiz kalmasıyla zor bir gol olmadı. Ardından mavi-beyazlı ekip takım halinde sahadan çekildi. Parmakören Gençlikspor Başkanı Mehmet Dinler, sahadan çekilme ile ilgili yaptığı açıklamada amatör sporla ilgili her birimi protesto için sahadan çekildiklerini söyledi. Başkan Dinler: “Eğer amatör sporla ilgili birimler bir takımı baştan şampiyon yapmaya karar verdilerse bunu bize söylesinler ki biz kimseyle kötü olmayalım. Lige katılım, maç çıkma veya diğer konularda her şeyimizi tam olarak yapıyoruz ama bizim takıma ilçedeki müsabaka için saat 13.00’e maç veriyorlar. Biz 3 kere Cumartesi oynarken, diğerleri neden iki kez oynuyor. Biz artık hakkımızı arayamadığımız için sahadan hatta ligden çekilme kararı aldık” dedi.

BİZİM HAKKIMIZI KİM SAVUNACAK?

Maçlarında çıkan bir olayı anlatan Başkan Dinler:”Benim oyuncuma saldıran rakip oyuncu 3 maç ceza alıyor. Benim oyuncum da kendini savunduğu için 3 maç alıyor. Kulüp Başkanı kavgayı ayırmak isterken o da ceza kuruluna gidiyor ve ceza alıyor. Biz kendimizi artık savunamıyoruz ve yanımızda kimseyi göremiyoruz. Hakem kırmızı kartı gösteriyor ve raporuna yazıyor. Gözlemci ve saha komiseri de aynı raporu yazıyor. Tertip komitesi de bizi disiplini sevk ediyor. Bizim hakkımızı kim savunacak. Sanki herşey baştan kurgulanmış gibi !”dedi.

BİZİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEYİN!

Başkan Mehmet Dinler son olarak: “Eğer şampiyonu baştan belirleyeceklerse bunu bize söylesinler. Eğer bizi 1.kümede görmek istemiyorlarsa bunu da söylesinler. Biz yöneticiler olarak eve ekmek götürmüyoruz ama takımın tüm ihtiyaçlarını karşılamanın derdinde oluyoruz. Biz camialar, sporcular ve başkanlar olarak karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Yeneriz veya yeniliriz ama sahadan dostane bir şekilde çıkmayı tercih ederiz. Bu durumları protesto için sahadan çekildik. Umarım gereken mesaj gereken yerlere gitmiştir”dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *