ŞİMŞEK ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

631

Belediye Kütahyaspor Pazar günü oynayacağı Çatalca maçının 20 Mart’a ertelenmesinin ardından çalışmalarına devam etti. Belediye Kütahyaspor bu sereyi en iyi şekilde değerlendirip kaldığı yerden devam etmek istiyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından  yapılan açıklamada elverişsiz hava ve ulaşım koşulları nedeniyle, 11-14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları bir hafta kaydırıldığı belirtildi. Bunun üzerine Belediye Kütahyaspor dün yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

ASIM ALKIŞ’TA ÇALIŞTI

Belediye Kütahyaspor Cuma günkü antrenmanını Teknik direktör İsmail Güldüren yönetimin Asım alkış stadında yaptı. Soğuk havaya rağmen yapılan antrenmanda sporcuların morallerinin yerine olduğu görüldü. Belediye Kütahyaspor, 20 Martta oynayacağı  Çatalca maçına kadar çalışmalarına devam edecek.

SAKATLIKTAN DÖNEN

OYUNCULAR İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

Belediye Kütahyaspor Karaman ve 1954 Kelkit maçında aldığı üst üste galibiyetlerle havaya girerken kar yağışı nedeniyle gelen ertelemenin takımı nasıl etkileyeceği soru işareti oldu. Bu durumun sakatlıktan dönen oyuncuların form yakalaması açısından olumlu olacağı, ayrıca karlı yada don havada oynanacak karşılaşmanın en fazla Belediye Kütahayspor’u etkileyebileceği, ayrıca 6 günde iki maç oynayan ve Gümüşhane’den dönen takımın dinlenmiş olarak Çatalca maçına çıkacak olması ertelemenin olumlu yansıyabileceği görüşü yansıdı.   




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *