YUNUS TİMLERİNDEN BÜYÜK VURGUN

672

Evliya Çelebi Mahallesi Nafia-Garajyolu Caddesinde şüphelendikleri aracı durduran Yunus Timleri, çalıntı olabileceği düşünülen çok sayıda elektronik malzemeyi fark etti. Araçta yapılan detaylı aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda silah parçası, uyuşturucu 6 adet altın bilezik, 5 dizüstü bilgisayar, 7 tablet ve 12 cep telefonu ele geçirildi.

Kütahya’da Yunus Timi’nin şüphe üzerine durdurduğu araçtan ruhsatsız tabanca ile silah parçaları, metamfetamin ve çalıntı olduğu değerlendirilen 6 adet altın bilezik, 5 adet dizüstü bilgisayar, 7 adet tablet ve 12 adet cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri, Evliya Çelebi Mahallesi Nafia-Garajyolu Caddesinde uygulama yaptıkları sırada, şüphelendikleri aracı durdurdu. Araçta yapılan ilk incelemede, çalıntı olabileceği düşünülen çok sayıda elektronik malzemeyi fark eden Yunus Timleri, biri kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine çekilen araçta yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, şarjör ve silah parçası, 2,27 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan payp, 6 adet altın bilezik, 5 adet dizüstü bilgisayar, 7 adet tablet ve 12 adet cep telefonu ele geçirildi.

MALZEMELERE EL KONDU

Gerekli işlemler için polis merkezine götürülen G.K. (24), H.Y. (34), İ.T (26) ve N.İ.G. (20) isimli şüpheliler hakkında silah kanununa muhalefet ve uyuşturucu bulundurmak suçundan işlem yapılırken, araçtan çıkan malzemelere el konuldu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *