BELEDİYE ÇALIŞANI VELİLERE YÜZDE 10 İNDİRİM

583

Başkan Alim Işık, Kütahya Belediyesi çalışanlarının ortaokul ve lisede eğitim gören çocuklarının Motivasyon Kurs Merkezi’ndeki eğitim ücretinde yüzde 10 indirim sağlayacak protokolü imzaladı

Kütahya Belediye ile Motivasyon Kurs Merkezi arasında imzalanan protokol gereği, belediye personelinin ortaokul ve lise dönemindeki çocukları eğitimlerden yüzde 10 indirimli yararlanacak.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın makamında imzalanan protokolde, Motivasyon Kurs Merkezi Kurucusu İrem Erçetin ve kurs Müdürü Nemika Yeloğlu yer aldı. Başkan Işık, imza töreni öncesinde yaptığı açıklamada imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Işık, “Kütahya Belediyesi çalışanlarının ortaokul ve lisede eğitim gören çocuklarının Motivasyon Kurs Merkezi hizmetlerinden yararlanmalarında eğitim ücretinde yüzde 10 indirim protokolü için iki kurum temsilcisi bir aradayız. Şehrimize ve Kütahya Belediyesi çalışanlarına hayırlı olsun. Bu konuda belediyemiz çalışanlarına indirimi gündeme taşıyan Motivasyon Kurs Merkezi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Motivasyon Kurs Merkezi Kurucusu İrem Erçetin ise, protokolden mutlu olduklarını ifade ederek, “Belediye personeline yapacağımız indirimle, belediyemize eğitim noktasında destek olmak istedik. Bize bu şansı verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yüzde 10 indirim sağlayacak imzalar atıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *