DUMLU’DA YİNE KAYIP

593

Belediye Kütahyaspor sahasında Kahta 02spor ile 1-1 berabere kalarak iki puan daha kaybetti. Maç sonunda birkaç taraftarla Enes Nalbantoğlu arasında istenmeyen görüntüler yaşanırken, yönetim kurulu ile polis arasında da gerginlikler yaşandı

Belediye Kütahyaspor ligin 29’uncu haftasında Kahta 02spor’u konuk etti. Belediye Kütahyaspor maça dengeli bir başlangıç yaparken, hızlı ataklarla rakip kalede gol aradı. Maçın henüz başında Furkan Demir ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamayan Belediye Kütahyaspor, 39’uncu dakikada ise Tuncay ve Erdinç ile yine net iki fırsattan eli boş döndü. İlk yarının uzatma dakikalarında konuk ekip Kahta 02spor gole çok yaklaşırken, Hasan gole izin vermedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

BİR TÜRLÜ ATAMADIK

Belediye Kütahyaspor maçın ikinci yarısına ise hızlı başladı. Muhammed Arslantaş’ın ortasında Enes Nalbantoğlu dokundu ancak sonuç alamadı. 50’inci dsakikada ise adete atamayana atarlar oldu. Sağ çaprazdan Kahta Serbest vuruş kullanırken, yapılan ortada Hasan Sürmeli boşa çıktı, arka direkte Kerim kafayla topu ağlara göndermeyi başardı. 1-0 geriye düşen Belediye Kütahyaspor maçı çevirmek için birçok pozisyon üretti. 65. Dakikada Onur’un golü ile umutlanan Belediye Kütahyaspor, Bilal, İsmail Kayalı, İbrahim Konuksever, Enes Gök ile birçok net fırsatı değerlendirmedi. Son vuruşlarda ki başarısızlık nedeniyle maç 1-1 sona ererken, maç sonunda olaylar yaşandı.

ENES İLE TARAFTAR

ARASINDA TARTIŞMA

Maçın son pozisyonu sonrasında kale arakasında birkaç taraftarın küfretmesi sonrasında Enes Nalbantoğlu sinirlerine hakim olamadı. Karşılıklı diyalogların ardından Enes sakinleştirilmeye çalışılırken, taraftarlar ise dışarıya çıkartıldı. Daha sonra Belediye Kütahyaspor yönetim kurulu ile emniyet güçleri arasında bir gerginlik yaşandı. Belediye Kütahyaspor yöneticileri kendi sahalarında bile en ufak bir adım atamadıklarını ve hemen müdahale ile karşılaştıklarını belirtiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *