DEMİRYOLU HIRSIZLARI YAKALANDI

617

Demiryolu hattından topraklama taşları söken 3 kişi, oluşturulan özel ekip tarafından yapılan olay yeri incelemeleri, istihbari çalışmalar sonucu yakalandı. Failler F.K.(37), M.Ç. (24), ve F.K (21) çaldığı malzemelerin Kütahya Merkezde faaliyet gösteren bir hurdacıya sattıkları belirlendi.

Kütahya il merkezi ve Tavşanlı ilçesi mülki mülki sınırları içerisinden geçmekte olan TCDD’ye ait tren yolu hattı boyunca belirli mesafelerde bulunan Empadans Bond cihazlarının farklı tarihlerde çalındığı ihbarı üzerine Kütahya İl Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Tavşanlı İlçe Komutanlığı personelinden oluşan özel ekip kuruldu.

HURDACIYA SATTILAR

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan olay yeri incelemeleri, istihbari çalışmalar ve olay yeri çevresinde bulunan güvenlik kameraları ve anayol üzerinde bulunan Plaka Takip Sistemlerinin incelenmesi sonucu tespit edilen araç üzerinde yapılan araştırma ve çalışmalar neticesinde olayın faillerinin F.K.(37), M.Ç. (24), ve F.K (21) isimli şahıslar olduğu ve çalınan malzemeleri Kütahya Merkezde faaliyet gösteren bir hurdacıya sattıkları belirlendi.

Şüpheliler ikametlerinde yapılan arama sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye Sevk edilen şüpheliler F.K., M.Ç. ve F.K. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Tavşanlı Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *