‘KÜTAHYA İÇİN HER İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ’

666

Tüm kurum kuruluşlar ve erklerle eşit mesafede olduklarını belirten KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız; “Kütahyamız için her türlü iş birliğine açığız. Bizler Kütahya sevdalısı sanatçılar olarak elimizi taşın altına değil gövdemizi koymaya hazırız.” dedi. Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal ise sanatsal ve tanıtım hedeflerinde iş birliği vurgusu yaptı

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri 19. Olağan Genel Kurulunda Yönetime yeni katılan yönetim kurulu üyeleriyle bir tanışma ve nezaket ziyareti için İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade eden Zekeriya Ünal, “KÜSAD ile kültürel ve sanatsal iş birliği protokolümüz gereği sanatsal ve tanıtım bağlamında iş birliği içindeyiz. KÜSAD’ın “Kurtuluşun Eşiği Dumlupınar 1922” sosyal sorumluluk projesine destekliyoruz ve de desteklemeye de devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik olgusu içinde aşamayacağımız hiç bir engel yoktur” ifadelerini kullandı.

‘GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ’

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’a kabullerinde ve ev sahipliğinden dolay teşekkür eden KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız; “Tüm Kurum ve kuruluşlar ve erklerle eşit mesafedeyiz Kütahyamız için her türlü iş birliğine açığız. Bizler Kütahya sevdalısı sanatçılar olarak elimizi taşın altına değil gövdemizi koymaya hazırız.” dedi.

Samimi bir ortamda kültür sohbetleri ve yeni iş birliğinin temellerinin atıldığı ziyarette KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’a  Kütahya Kültür ve Sanat Derneğine yaptığı değerli katkıları sanatsal ve Kültürel işbirliğinin bir ifadesi olarak plaket takdimi yapıldı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *