‘CUMHUR İTTİFAKININ KALESİ KÜTAHYA OLACAK’

548

15 Temmuz gecesi başlayan birlikteliğin halen devam ettiğini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “2023 seçimlerine giderken ittifakımızın kıymetini iyi bilmeliyiz.” Şeklinde konuştu. 2023 senesinin önemine değinen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise, “Kütahya Cumhur İttifakının kalesi olacaktır.” Dedi.

MHP Kütahya İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığının Bengisu Sosyal Tesislerinde organize ettiği iftar programına AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık katıldı.

MHP Kütahya İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığının birlikte organize ettiği iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ramazan ayı süresince yapılan duaların ve ibadetlerin kabul olmasını temenni etti. Başkan Işık, “Yaklaşan mübarek kadir gecemizi ve ramazan bayramımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.

‘İTTİFAKIMIZIN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ’

Başkan Işık’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel, Cumhur İttifakının önemine değindi. Milletvekili Gazel, “Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ve MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, beni iftar programına davet edince memnuniyetle katılacağımı ilettim. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15 Temmuz gecesi başlayan birlikteliği halen devam ediyor. Ve bu birliktelik çok önemli. 2023 seçimlerine giderken ittifakımızın kıymetini iyi bilmeliyiz. İçeriden ve dışarıdan saldırılarla karşı karşıyayız. Hepinizin kadir gecesini ve Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKI ÇOK ÖNEMLİ’

Milletvekili Gazel’in ardından konuşmasını yapan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise, “Bugün 102 yıl önce Türk milletinin kendi iradesi dışında bir irade tanımadığının ve TBMM’nin açıldığı gün. Türk milletinin esas karakterinin bağımsızlık olduğunu bizlere hatırlatan Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının Anadolu’da başlattığı diriliş, Gazi Meclis ve ardından bu sene 100. yılını yaşayacağımız Dumlupınar ve Büyük Taarruz Meydan Muharebesi ile zafere dönüşmüştür. Kuruluşa ve kurtuluşa ev sahipliği yapan, milli mücadele yıllarının en önemli olaylarına sahne olan Kütahya, sömürgeci devletlere karşı Türk milletinin var olduğunu bir kez daha dünyaya duyurduğu toprakların adıdır. Milletvekilimiz İshak Gazel’in de bahsettiği gibi 2023 bizim için önemli. Cumhur İttifakımız için çok önemli. Kütahya Cumhur İttifakının kalesi olacaktır. Bu vesile ile kadir gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Düzenlenen iftar programına, AK Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP KAÇEP Kütahya Komisyon Başkanı Hülya Öztürk, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, STK başkanları ve temsilcileri, davetliler katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *