SPOR KULÜPLERİ İFTARDA BULUŞTU

1430

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından, Belediye Spor Kulübü başta olmak üzere ilçedeki tüm spor kulüplerinde görev yapan yöneticilere ve sporculara yönelik olarak iftar programı düzenlendi.

Levent Düğün Salonu’ndaki iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak sporculara hal hatır soran Belediye Başkanı Mustafa Güler, iftar programının ardından da katılımcılarla bir süre sohbet etti.  Başkan Güler burada yaptığı konuşmasında, TKİ Tavşanlı Linyitspor’un TFF 3. Lig yolundaki mücadelesine vurgu yaparak, “Takımımız kendi evlatları olan başta İmam Ahmet gibi teknik adamlarıyla yüksek bir performans sergileyerek buralara kadar geldi. Ortaya çıkan gelişmelere göre Tekirdağspor’un cezalı oyuncu oynatmasıyla ilgili bir durum oluştu. Gelinen süreçte ise takımımız Linyitspor’un mağdur edilmemesi için girişimlerde bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz. Hem Linyitspor’umuz hem de Ayvalıkgücü takımının aynı anda 3. Lig’e çıkmasını talep ediyoruz. Ayvalıkgücü Belediyespor’dan da bu yönde bir girişim bulunuyor. Ancak penaltılara kalsak bile takımımızın üst lige çıkacağına inancım tam. Bizler bu noktada elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 “BELEDİYE SPOR KULÜBÜMÜZ

GENÇLERİMİZİN HİZMETİNDE”

Öte yandan Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Gençlerimizi bir arada tutmak ve onların sosyal, sportif ve kültürel anlamda gelişimlerine katkı sunmak amacıyla kurduğumuz Belediye Spor Kulübümüz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sporcularımız gittiği turnuvalardan şampiyonluk dereceleriyle dönüp bizleri gururlandırıyor. Güreşte milli takım kampına çağrılan sporcularımız var. Ayrıca Tavşanlı Karate Okulu’ndan 7 kardeşimiz artık milli sporcu oldu. Bu başarıların arkası gelecektir. Gençlerimiz için her türlü desteği vermeye hazırız. Ailelerine de çocuklarını bize güvenip emanet ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programın sonunda Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Vekili Ali Okçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Alican Uz tarafından amatör spora verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Ayrıca Sülyespor yönetimi tarafından Güler’e takımın atkısı hediye edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *