TAKSİ KAVGASI KANLI BİTTİ

554

Vefa Mahallesindeki alkollü eğlence mekânı önünde iki grup arasında taksi çağırma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen çıkan kavga kanlı bitti. M.U. ve A.R.G. bıçak darbeleriyle ağır şekilde, M.S. ise başına aldığı darbeler nedeniyle yaralandı. Olayda iki kişi de gözaltına alındı

2’Sİ AĞIR 3 YARALI

Gece saat 05.00 sıralarında Vefa Mahallesinde bulunan bir alkollü eğlence mekanı önünde iddiaya göre, alkollü mekan çalışanları ile müşteriler arasında taksi çağırma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, M.U. ve A.R.G. vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. M.S. ise başına aldığı darbeler nedeniyle yaralandı.

İKİ GÖZALTI İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin ardından KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı. Kavgaya karışan M.F.O. ve Ş.H. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüpheli Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *