TERMİK VE SARIOT SÜPER AMATÖRDE

633

Kütahya 1.Amatör Küme Play-off ligi A grubunda Termikspor Süper Amatör Kümeye çıkmayı garantilerken, B grubunda ise kıyasıya bir mücadele veriliyor

Kütahya 1.Amatör Küme Play-off liginde 4.hafta maçları oynandı. Bitime sadece iki haftanın kaldığı play-off liginde 2 takım Kütahya Süper Amatör ligine yükselirken, 2 takım da kalan son iki maçta belli olacak

TERMİKSPOR

GARANTİLEDİ

Kütahya 1.Amatör Küme Play-off ligi A grubunda merkez temsilcisi Termikspor haftayı hükmen galibiyetle kapatarak Süper Amatör Lige yükselmeyi garantiledi. Mavi-beyazlılar play-off liginde 4 maçta 12 puan toplayarak. Süper Amatör ligini garantileyen ilk takım oldu. Genç kadrosuyla mücadele eden Termikspor’da yönetimin gayretli çalışmaları ve Teknik Sorumlu Süleyman Pöge’nin tecrübesi hedefe ulaşmada etkili oldu. Tavşanlı ekibi Çardaklıspor ise ligden çekildiğini ilan etti. Çardaklıspor ile bundan sonra maçı olan takımlar 3-0 hükmen galip sayılacak.

SARIOT GARANTİLEDİ

Domaniç’in tek temsilcisi konumunda olan Sarıot Gençlik, geçtiğimiz haftayı Söğüt Gençlik deplasmanında 5-1 kazanarak tamamladı. 9 puana ulaşan sarı-yeşilliler, Çardaklı ligden çekildiği için Süper Amatör ligine merhaba diyen ikinci takım oldu. Ancak Sarıot Gençlik bu hafta sonu evinde oynayacağı Termikspor maçına büyük önem veriyor. Sarı-yeşilliler ilk maçta 2-0 kaybettikleri Termikspor’u yenmek ve grubu zirvede bitirmek adına Termikspor karşısında prestij arayacak.

DAĞARDI’NIN BİLEĞİ

BÜKÜLMÜYOR

Kütahya 1.Amatör Küme Play-off ligi B grubunda ise henüz garantileyen takım olmadı.  Hafta sonunda merkez ekibi 1977 Vefaspor’a konuk olan Dağardı Gençlik, maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanarak grupta zirvenin yeni sahibi oldu. Mavi-beyazlılar zirveyi ele geçirmenin yanı sıra öte yandan 2021-2022 sezonunda Kütahya genelinde 1.amatör küme takımları arasında kaybetmeyen tek takım olma özelliğini sürdürdü. 8 puana ulaşan Dağardı Gençlik hafta sonunda evinde Altıntaş Belediye Gençlik’i konuk edecek.

GÖBEL GENÇLİK

GALİBİYETİ HATIRLADI

Play-off ligine çok kötü bir başlangıç yapan ve 3 maçta sadece 1 puan alabilen Göbel Gençlik, 4.haftada Altıntaş deplasmanında galibiyetle tanıştı. Rakibini 2-1 mağlup eden Göbel Gençlik geriye kalan iki haftada Süper Amatör ligine çıkmak için önce 1977 Vefa ve ardından da Dağardı Gençlik ile çok önemli maçlara çıkacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *