2. LİG YOLUNDA KRİTİK MAÇ

574

Belediye Kütahyaspor bugün play-off maçında Artvin Hopa ile karşı karşıya gelecek. Hopa deplasmanında avantajlı bir skor arayacak olan Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında ise turu geçen taraf olmak istiyor

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off maçları oynamaya hak kazandı. Ligde 5’inci sırada yer alan Artvin Hopaspor ile eşleşen Belediye Kütahyaspor bugün yarı final maçının ilk ayağına çıkacak. Hopa ilçe stadında oynanacak olan karşılaşma öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor sahadan avantajlı bir skorla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

TAM KADRO OLACAK

Belediye Kütahyaspor, Artvin Hopa maçı öncesinde oynadığı Erbaa maçının ardından Rize’ye giderek burada çalışmalarını yapmıştı. Hafif bir sakatlığı bulunan Tuncay Fındıkçı’nın da aralarında bulunduğu bazı sporcular dinlendirilirken, Hopa deplasmanında eksik oyuncu bulunmuyor. Tam kadro olarak maça hazırlanan Belediye Kütahyaspor’da son haftalarda alınan başarılı sonuçların bu maçta da sürmesi hedefleniyor.

HEDEF KAZANMAK

Belediye Kütahyaspor, ligde iki maç oynadığı rakibi karşısında galibiyet alamazken iki maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Teknik direktör Ahmet Yavuz’un  istifasının ardından göreve gelen İsmail Güldüren ve ekibi ile çıkış yakalayan Belediye Kütahyaspor hiç yenilmezken, Hopa karşısında da galibiyetle ayrılarak Dumlupınar stadında avantajlı bir skorla mücadele etmek ve turu geçmek istiyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *