HEP DESTEK TAM DESTEK  

639

Belediye Kütahyaspor, Salı günü Dumlupınar stadında zorlu bir maça çıkacak. Karşılaşma öncesinde taraftarlar tribünlerde ki yerini almaya hazırlanırken birçok firma tarafından üst üste destek açıklamalar yapılarak maç saatinde çalışanlarıyla birlikte statta olacaklarını açıkladılar

Belediye Kütahyaspor 2. Lig yolunda yarın kritik bir maça çıkacak. Telafisi olmayan bu maçı Belediye Kütahyaspor’un kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Belediye Kütahyaspor maç öncesi hazırlıklarını sürdürürken takımda eksik oyuncu bulunmuyor.

TRİBÜNLER DOLACAK

Belediye Kütahyaspor bu zorlu maçta taraftarını yanında görmek isterken birçok firma tarafından destek açıklamaları yapılmaya başlandı. Sosyal medyada hızla büyüyen bu açıklamalarda firmalar tüm çalışanlarıyla birlikte tribünde olacaklarını ve takımlarını destekleyeceklerini açıkladılar.

ORGANİZASYONLAR YAPILIYOR

Belediye Kütahyaspor taraftarları bu karşılaşma öncesinde önemli hazırlıklar yapıyor. Maçtan önce toplanıp stada beraber gidecek olan Belediye Kütahyaspor taraftarları en az bir saat önceden statta olacak. Takımlarını 90 dakika destekleyecek olan taraftarlar takımlarının kazanması için ellerinden geleni yapacaklar.

TEK HEDEF GALİBİYET

Belediye Kütahyaspor bütün bir sezon verdiği emeklerinin karşılığını bu maçı kazanıp önce finale ardından da kazanıp 2. Lige çıkarak taçlandırmak istiyor. Belediye Kütahayspor’da teknik heyet ve yönetim kurulu futbolculara tam destek vererek bu maçın mutlak kazanılması gerektiğini belirtiyorlar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *