GÜLER TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

507

Yıldızlar Türkiye Judo şampiyonasında Süleyman Sefa Güler Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. İl judo antrenörü İsmail Kevzer, başarılarının devam edeceğini söyledi

Yıldızlar Türkiye Judo şampiyonası 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapıldı. Şampiyonaya 64 ilden bin 100 sporcu katılırken Kütahya’dan Süleyman Sefa güler kendi sıkletinde 76 sporcunun bulunduğu 50 kiloda Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Yapmış olduğu bu derece ile Eylül ayında yapılacak olan yıldızlar Balkan Judo şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil etmeye de hak kazandı.

5 YILLIK ÇALIŞMANIN ESERİ

Görüşlerini aldığımız İl Judo Antrenörü İsmail Kevzer alınan başarının hikayesini GAZETE KIRKÜÇ’e anlatı. Bu başarının 5 yıllık çalışmanın bir sonucu olduğuna vurgu yapan Kevzer “Pandemiden güçlü bir şekilde çıktık. 2 ay önce Yozgat ilinde yapılan yıldızlar Türkiye judo şampiyonasında da 50 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu. Gurup derecelerini saymıyorum. Bizler çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Başarılarımız artarak devam edecek. Bizlere destek olan ve yalnız bırakmayan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, Judo il temsilciliğine, teşekkür ederim. Kütahya ilimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *