BAĞIMLILIKTAN UZAK NESİLLER İÇİN PEDALLAR ÇEVRİLDİ

479

Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu 81 ille eş zamanlı olarak Kütahya’da da düzenlendi. Valilik Önünden başlayan tura 110 bisikletli katıldı. Pedalların bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildiği etkinliğin ardından açıklamada bulunan Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, katılım sağlayan herkese teşekkür etti

Spor, kültür ve sanat faaliyetlerine her zaman destek veren Yeşilay Kütahya Kütahya Şubesi, Spor ile Farkındalık Çalışmaları kapsamında Türkiye genelinde aynı anda gerçekleşecek 10. Yeşilay Bisiklet Turuna Kütahya’dan katıldı.

Bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam hedefiyle sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 10’uncusunu Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında aynı gün düzenlendi.

Valilik Önünden başlayan tur; Menderes caddesi, Fatih Sanayi sitesi alt geçidi, TOKİ Köprüsü ile devam ederek Yeşil Bahçe Düğün Salonu’nda sonlandı.

Sağlıklı yaşama yönelik faaliyetlerin bağımlılıktan uzak bir yaşama katkı sağladığını belirten Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, “Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz.”

110 BİSİKLETLİ KATILDI

10. Yeşilay Bisiklet Turunu Türkiye’nin 81 ilinde genel merkezle eş zamanlı olarak Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Komisyonu Gençlik Komisyonu ve Yeşilay Gönüllüleri ile gerçekleştirdiklerini belirten Topçuoğlu Ünal, “110 katılımcının yer aldığı, eğlenceli ve coşkulu bir şekilde tamamlanan turumuzun sonunda ‘mangalda sucuk’ ikramında bulunuldu. Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarız.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *