‘RANDEVUYU ÇOCUKLARINIZIN KİMLİK NUMARASI İLE ALIN’

1317

Haberimiz üzerine İl Sağlık Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayarak vatandaşları uyardı. Çocuk Hastalıkları Polikliniği randevularının aynı gün veya ertesi güne alınabildiğinin vurgulandığı açıklamada vatandaşlara, çocukları için randevu alırken çocuklarının T.C kimlik numarası ile giriş yapmaları gerektiği hatırlatıldı

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü MHRS üzerinden randevu arayan arak şifa arayan Kütahyalıların, bazı polikliniklerde randevu bulamadığı hakkındaki haberimiz üzerine bir açıklama yayınladı.

‘YOĞUNLUK BAZI POLİKLİNİKLERDE’

Sağlık tesislerinde bazı poliklinik randevularında yoğunluklar olduğunun belirtildiği açıklamada “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğine” ilişkin olarak MHRS üzerinden randevu alınmasında sıkıntı olmadığını vurgulandı.

‘AYNI GÜN YA DA ERTESİ GÜNE

RANDEVU ALINABİLİYOR’

Vatandaşlara önemli bir uyarının da bulunduğu açıklamada “18 yaşın altındaki T.C kimlik numarası ile sisteme giriş yapıldığında aynı gün veya ertesi güne randevu alınabilmektedir. Ancak 18 yaşın üzerindeki vatandaşlarımız çocuklar için kendi kullanıcı hesaplarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğine randevu almak isterlerse karşılarına “Aradığınız klinikte alınabilir uygun randevu bulunamamıştır” uyarısı çıkmaktadır. Bu nedenle değerli vatandaşlarımızın çocukları için randevu alırken kendi T.C kimlik numaraları ile değil de çocuklarının T.C kimlik numarası ile giriş yapmaya dikkat etmeleri gerekmektedir.” İfadelerine yer verildi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *